Evenementen

Feestje geven? Ook dit kan natuurlijk bij de bel. Neem contact op met  ons om de (ruime) mogelijkheden te bespreken! Denk aan een barbecue? Buffet? Of een thema diner? Ook zijn er verschillende ruimtes beschikbaar voor vergaderingen, cursussen of andere bijeenkomsten. We beschikken over een beamer, flap-over en eventueel een microfoon.

Er is de mogelijkheid om een tour over het vliegveld te nemen, waar uitgelegd word hoe het vliegbedrijf in zijn werk gaat. Maar ook de mooie natuur, de herten, vossen en dassen.

Wilt u het wat sportiever maken? Kijk eens op http://veluweactief.nl/.

Altijd al eens willen vliegen maar weet je niet of het wat voor je is? Of lijkt het je gewoon spannend om het een keer mee te maken? Genoeg reden om je op te geven voor eenintroductievlucht!

Je eerste zweefvlieg ervaring zul je gegarandeerd niet snel vergeten, het opstijgen heeft iets weg van een ritje in de achtbaan. Zodra je de lucht in bent ervaar je het ultieme ontspannen gevoel.

Interesse? U kunt een introductievlucht maken waarbij u meevliegt met een ervaren zweefvlieger of een instructeur. Van hem of haar krijg je uitleg over zweefvliegen en over het vliegtuig waarin je meevliegt. Daarnaast krijg je tijdens je vlucht ook de nodige uitleg over wat er om je heen te zien is. Kijk hiervoor op GeZc.org of Zweven.eu

 

 

Om je aan te melden kunt u ons contactformulier invullen of contact opnemen via telefoonnummer 026 445 54 50. Telefonisch heeft de voorkeur, dit omdat er in het drukke hoogseizoen een reactie eventueel wat langer op zich laat wachten.